Hogyan dolgozunk?

1. Vedd fel velünk a kapcsolatot

Kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot az info@alhconsulting.hu e-mail címen. Add meg a mobil elérhetőséged, és az első adandó alkalommal felhívunk, hogy megismerjünk téged, a projekted, és a céljaidat. Ha tudunk segíteni, tovább lépünk veled egy előzetes kiértékelésre.

2. Előzetes kiértékelés és ajánlat

Küldünk egy kérdőívet előzetes kiértékelésre, ami nálunk egy ingyenes felmérés, és megtudjuk belőle, hogy hol álltok most, miben és mennyire érdemes fejlődnötök. A kiértékelés mind a Technikai- és On-Site-, mind az Off-Site SEO részre kiterjed. Csatolva küldjük majd az árajánlatunkat azokra a feladatokra, amikkel segíteni tudunk a SEO céljaid elérésében.

3. Havidíjas SEO feladatok

A konzultáción beszéltek szerint elkezdjük a havi munkát. Ez lehet linkmarketing- és / vagy tartalomfejlesztési kampányok elkészítése. Ezekhez mi biztosítjuk egy mindenre felkészült szövegíró csapattal a tartalmakat és a stratégiát. Semmilyen esetben nem dolgozunk privát bloghálózatokkal - mert semmit nem érnek -, így csak aktív, forgalmas hírportálokra helyezünk ki cikkeket, amiknek a költsége benne van a díjainkban. Mi vállaljuk a folyamat teljes megszervezését, mi tartjuk a kapcsolatot a médiával, és végezzük el az eredmények vizsgálatát egy egyedi monitoring megoldás segítségével.

4. Projekt felügyelet

Ahogy haladnak a web- és tartalomfejlesztési feladatok, úgy felügyeljük a munkák elvégzését óradíjas alapon. Ilyenkor mi azért felelünk, hogy ne legyen jóváhagyva olyan webfejlesztés, vagy tartalmi változtatás, ami nem megfelelő minőségű.

Ismerd meg csapatunk!

Pál Zoltán Gábor

Az ALH Consulting Kft. tulajdonosa, Forbes 30/30 sikerlistás vállalkozó. SEO szakértő, tanácsadó számos hazai e-commerce projektnél. Kiemelt területe a technikai SEO és a linkmarketing. Ügyfélkörét jellemzően e-kereskedelmi kkv-k teszik ki, de az építőipartól egészen az egészségügyig vállal tanácsadási feladatokat.

Bihámi Lea

Közgazdász, marketing tanácsadó, az ALH Consulting Kft. operatív vezetője. Legfontosabb feladata a belső folyamatok kezelése, a partnerekkel és az ügyfelekkel való kommunikáció. Keresőoptimalizálásban a komplex linkmarketing technikák alkalmazásában és linképítési stratégiák tervezésében jártas.

Burus Georgina

Közgazdász, az ALH Consulting Kft. minőségbiztosítási vezetője. Kiemelt feladata a belső ellenőrzés, a magas színvonalú munka biztosítása és a lektorálás. Továbbá részt vesz az írói csapat összeállításában, koordinálásában és képzésében.

Turbók Zsombor

Közgazdász, online marketing szakember több éves B2B és B2C értékesítési tapasztalattal. Az ALH Consultingnál tanácsadási projektekben vállal szerepet, emellett legfőbb feladata a cég partnerkapcsolatainak kiépítése és menedzselése.

Kalocsai Sándor

Hetedik éve üzemeltet webáruházat, így kifejezetten az e-kereskedelmi keresőoptimalizálás a szakterülete. Senior SEO tanácsadóként segít minden hozzánk forduló céget és egyéni vállalkozót a több éves gyakorlati tapasztalataival.

Szövegíró kollégák

A csapatunk része 40 profi szövegíró a világ minden pontjáról. Mindenki home office-ban dolgozik, digitálisan, kötetlen munkaidőben.

Borók Boglárka

Legújabb kollégánk, nagy gyakorlattal rendelkezik kommunikációs területen. Elsősorban operatív feladatokat lát el, illetve a gyártási célok támogatásául háttérelemzéseket és riportokat készít ügyfeleink részére.

Tollmókok

A cég cukiságért felelős akciócsoportja. Egész nap felváltva játszanak és alszanak, ügyelnek a munkatársak hangulatára és szórakoztatják az instagram követőiket.