Hogyan dolgozunk?

1. Vedd fel velünk a kapcsolatot

Kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot az info@alhconsulting.hu e-mail címen. Add meg a mobil elérhetőséged, és az első adandó alkalommal felhívunk, hogy megismerjünk téged, a projekted, és a céljaidat. Ha tudunk segíteni, tovább lépünk veled egy előzetes kiértékelésre.

2. Előzetes kiértékelés és ajánlat

Küldünk egy kérdőívet előzetes kiértékelésre, ami nálunk egy ingyenes felmérés, és megtudjuk belőle, hogy hol álltok most, miben és mennyire érdemes fejlődnötök. A kiértékelés mind a Technikai- és On-Site-, mind az Off-Site SEO részre kiterjed. Csatolva küldjük majd az árajánlatunkat azokra a feladatokra, amikkel segíteni tudunk a SEO céljaid elérésében.

3. Audit

Ha elfogadod az ajánlatunkat, a szerződés aláírása után elkezdődik a közös munka. Ismét küldünk egy kérdőívet, de ekkor már sokkal több kérdésre várunk válaszokat. Ezek alapján elkezdjük a weboldal elemzését, és nagyjából 2-3 hét után jelentkezünk egy 30-40 oldalas tanulmánnyal, és nagyon sok táblázattal, amik a hibákat tartalmazzák.
A tanulmány része egy kulcsszóstratégia, ami lefedi a következő 1 év teljes tartalomfejlesztését.

4. Konzultáció

A tanulmány leadását követően egyeztetünk veled egy konzultációs időpontot, ami alatt 2 órába átbeszéljük az esetleges nyitott kérdéseket, és a feltárt hibákkal kapcsolatos feladatokat. Segítünk delegálni a belső feladatokat, és megtervezzük a havidíjas SEO munkákat.

5. Havidíjas SEO feladatok

A konzultáción beszéltek szerint elkezdjük a havi munkát. Ez lehet linkmarketing- és / vagy tartalomfejlesztési kampányok elkészítése. Ezekhez mi biztosítjuk egy mindenre felkészült szövegíró csapattal a tartalmakat és a stratégiát. Semmilyen esetben nem dolgozunk privát bloghálózatokkal - mert semmit nem érnek -, így csak aktív, forgalmas hírportálokra helyezünk ki cikkeket, amiknek a költsége benne van a díjainkban. Mi vállaljuk a folyamat teljes megszervezését, mi tartjuk a kapcsolatot a médiával, és végezzük el az eredmények vizsgálatát egy egyedi monitoring megoldás segítségével.

6. Projekt felügyelet

Ahogy haladnak a web- és tartalomfejlesztési feladatok, úgy felügyeljük a munkák elvégzését óradíjas alapon. Ilyenkor mi azért felelünk, hogy ne legyen jóváhagyva olyan webfejlesztés, vagy tartalmi változtatás, ami nem megfelelő minőségű.

Ismerd meg csapatunk!

Pál Zoltán Gábor

Az ALH Consulting Kft. tulajdonosa. SEO szakértő, tanácsadó számos hazai e-commerce projektnél. Kiemelt területe a technikai SEO és a linkmarketing. Ügyfélkörét jellemzően kkv-k teszik ki az építőipartól egészen az egészségügyig.

Bihámi Lea

Az ALH Consulting Kft. operatív vezetője. Legfontosabb feladatai a belső folyamatok kezelése, a partnerekkel és az ügyfelekkel való kommunikáció. Keresőoptimalizálásban a komplex linkmarketing technikák alkalmazásában és linképítési stratégiák tervezésében jártas.

Burus Georgina

Közgazdász, az ALH Consulting Kft. minőségbiztosítási vezetője. Kiemelt feladata a belső ellenőrzés, a magas színvonalú munka biztosítása, lektorálás és linkelés.

Pál Anita
SEO Copywriter
Ódor Noémi
SEO Copywriter
Bajzák Krisztina
SEO Copywriter
Gyenge Anett
SEO Copywriter
Kovács Péter
SEO Copywriter
Tollmókok
Cuteness Action Team