Hogyan dolgozunk?

1. Vedd fel velünk a kapcsolatot

Kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot az info@alhconsulting.hu e-mail címen. Add meg a mobil elérhetőséged, és az első adandó alkalommal felhívunk, hogy megismerjünk téged, a projekted, és a céljaidat. Ha tudunk segíteni, tovább lépünk veled egy előzetes kiértékelésre.

2. Előzetes kiértékelés és ajánlat

Küldünk egy kérdőívet előzetes kiértékelésre, ami nálunk egy ingyenes felmérés, és megtudjuk belőle, hogy hol álltok most, miben és mennyire érdemes fejlődnötök. A kiértékelés mind a Technikai- és On-Site-, mind az Off-Site SEO részre kiterjed. Csatolva küldjük majd az árajánlatunkat azokra a feladatokra, amikkel segíteni tudunk a SEO céljaid elérésében.

3. Havidíjas SEO feladatok

A konzultáción beszéltek szerint elkezdjük a havi munkát. Ez lehet linkmarketing- és / vagy tartalomfejlesztési kampányok elkészítése. Ezekhez mi biztosítjuk egy mindenre felkészült szövegíró csapattal a tartalmakat és a stratégiát. Semmilyen esetben nem dolgozunk privát bloghálózatokkal - mert semmit nem érnek -, így csak aktív, forgalmas hírportálokra helyezünk ki cikkeket, amiknek a költsége benne van a díjainkban. Mi vállaljuk a folyamat teljes megszervezését, mi tartjuk a kapcsolatot a médiával, és végezzük el az eredmények vizsgálatát egy egyedi monitoring megoldás segítségével.

4. Projekt felügyelet

Ahogy haladnak a web- és tartalomfejlesztési feladatok, úgy felügyeljük a munkák elvégzését óradíjas alapon. Ilyenkor mi azért felelünk, hogy ne legyen jóváhagyva olyan webfejlesztés, vagy tartalmi változtatás, ami nem megfelelő minőségű.

Ismerd meg csapatunk!

Pál Zoltán Gábor

Az ALH Consulting Kft. tulajdonosa, Forbes 30/30 sikerlistás vállalkozó. SEO szakértő, tanácsadó számos hazai e-commerce projektnél. Kiemelt területe a technikai SEO és a linkmarketing. Ügyfélkörét jellemzően e-kereskedelmi kkv-k teszik ki, de az építőipartól egészen az egészségügyig vállal tanácsadási feladatokat.

Bihámi Lea

Közgazdász, marketing tanácsadó, az ALH Consulting Kft. operatív és fejlesztési vezetője. Legfontosabb feladata a belső folyamatok kezelése, fejlesztések irányítása. Keresőoptimalizálásban a komplex linkmarketing technikák alkalmazásában és linképítési stratégiák tervezésében jártas.

Burus Georgina

Közgazdász, az ALH Consulting Kft. minőségbiztosítási csoportjának vezetője. Kiemelt feladata a belső ellenőrzés, a magas színvonalú munka biztosítása és a lektorálás. Továbbá részt vesz az írói és lektori csapat összeállításában, koordinálásában és képzésében.

Turbók Zsombor

Közgazdász, online marketing szakember több éves B2B és B2C értékesítési tapasztalattal. Az ALH Consultingnál tanácsadási projektekben vállal szerepet, emellett legfőbb feladata a cég partnerkapcsolatainak kiépítése és menedzselése.

Burus Klaudia

Emberi erőforrások tanácsadó, az ALH Consulting Kft. projektvezetője. Legfőbb feladata az ügyfelekkel történő kapcsolattartás, minőségbiztosítás és a belső HR folyamatok operatív kezelése.

Kmetti Luca

Pénzügy-gazdasági és matematikai elemző, az ALH Consulting Kft. Medior SEO Specialistája. Feladatai roppant összetettek, hozzá tartozik többek között a saját szoftverek tesztelése, szoftveres elemzések kiértékelése és több gyártásvezetési feladat. Továbbá támogatja sales csapatunk munkáját is.

Bocz Klaudia

Szövegíró, lektor és gyártásvezető egyben. Sokrétű feladatainak köszönhetően sok munkafolyamatban vesz részt, a cikkek megírásától kezdve a minőségbiztosításon és a gyártáshoz kapcsolódó teendőkön át az ügyfelekkel való kapcsolattartásig.

Nagy Gábor

Senior SEO tanácsadó, az ALH Consulting szakmai partnere és a Searchbar ügynökség ügyvezetője.
Foglalkozott már SEO-val ügyfél-oldalon, ügynökségi csapatvezetőként, és szabadúszóként is, így több száz projekttel a háta mögött szinte mindent látott, amit el lehet rontani egy weboldalon - és tudja, hogyan kell azt kijavítani.

Tóth Bence

Nemzetközi kapcsolatok szakértője, az ALH Consulting Kft. Medior SEO tanácsadója. Tapasztalt az ügyfél kommunikációban és legfőbb feladatai a cég sales csapatának támogatása, új ügyfelekkel való közös munka és partnerkapcsolatok kiépítése.

Juhász Luca

Kereskedelemben menedzsereként sok éven át dolgozott emberekkel, legyen szó a szépségiparról vagy más területekről. Tapasztalatainak köszönhetően korábbi területein kifejlesztette az ügyfélközpontú szemléletet, amelyre nagy hangsúlyt fektet az ALH csapatában is.

Vogel Tamás

Gazdasági-Informatikus, 13 év e-kereskedelmi tapasztalattal. Erőssége az Online Marketing, a keresőoptimalizálás és a konverzió optimalizálás. Az ALH Consultingnál SEO tanácsadó és a sales csapatot támogatja."

Szövegíró kollégák

A csapatunk része 40 profi szövegíró a világ minden pontjáról. Mindenki home office-ban dolgozik, digitálisan, kötetlen munkaidőben.

Tollmókok

A cég cukiságért felelős akciócsoportja. Egész nap felváltva játszanak és alszanak, ügyelnek a munkatársak hangulatára és szórakoztatják az instagram követőiket.