prémium
linképítés


Szerződött, valós online partnerekkel

Több látogatóA Google-ből
Jobb helyezésA találati listán
Több bevételAlacsonyabb költséggel
több profit/ több nyaralás:)) /

MI AZ A LINKÉPÍTÉS?

Valami rémlik, lehet, hogy utána is olvastál, de még nem érted, hogy erre miért van szükséged?
Ha ezt végigolvasod, garantáltan nem marad nyitott kérdésed.

Lényege

A weboldaladra mutató linkek számának növelése

célja

A linkportfólió bővítése, az oldal hitelességének és látogatottságának növelése

mi kell hozzá?

Egy weboldal, friss szöveges tartalmak és jó minőségű, nagy felbontású képek

Hogyan működik?

Cikkeket helyeztetünk ki jó minőségű, jelentős olvasottsággal rendelkező hírportálok oldalaira, amikbe az oldaladra mutató linkeket helyezünk el

Mi az eredménye?

Javulnak az oldalad organikus helyezései és nő a látogatottsága

MI A LEGJOBB MEGOLDÁS?

Ez a legjobb megoldás? Segítségül összefoglaltuk, hogy milyen lehetőségeid
vannak és a használatuk milyen kockázattal jár.

Linképítés nélkül Linkfarmok és privát bloghálózatok (PBN) használatával Prémium linképítés
ÁR ingyenes olcsó megfizethető
FOLYAMAT Linképítés nélkül nehezen bővülhet az oldalad link portfóliója, hosszú idő alatt kevés linkhez tudsz csak jutni. Csak linkeket tartalmazó spam jellegű oldalakon kerülnek kihelyezésre linkek. Olvasott hírportálokra kerülnek ki az oldaladhoz kapcsolódó témában cikkek, amikbe az oldaladra mutató linkek kerülnek elhelyezésre.
VESZÉLYEK Lemaradsz a versenyben a több linkkel rendelkező versenytársakkal szemben. A Google bünteti ezt a megoldást, így ha kiderül, akkor az oldalad jelentős károkat fog elszenvedni, amiből nehéz kijönni. Nincs, a portfólió bővülése a Google számára természetesnek hat. A robotok úgy érzik, hogy azért ír a hírportál a weboldaladról és a céged tevékenységéről, mert ez érdekes a hírportál olvasóközönsége számára.
EREDMÉNY Az oldalad látogatottsága visszaesik, a helyezéseid romlanak, a bevételed csökken. Rövid távú eredmények, de hosszú távon nem fenntartható. Hosszú távú eredmények, 3-6 hónap alatt kezd el érződni a hatása. A Google nem bünteti, és tervezhetően nőnek a látogatottsági adatok.
Linkfarmok és privát bloghálózatok (PBN) használatával
Ár Olcsó
Folyamat Csak linkeket tartalmazó spam jellegű oldalakon kerülnek kihelyezésre linkek.
veszélyek A Google bünteti ezt a megoldást, így ha kiderül, akkor az oldalad jelentős károkat fog elszenvedni, amiből nehéz kijönni.
eredmény Rövid távú eredmények, de hosszú távon nem fenntartható.
Prémium linképítés
Ár Megfizethető
Folyamat Olvasott hírportálokra kerülnek ki az oldaladhoz kapcsolódó témában cikkek, amikbe az oldaladra mutató linkek kerülnek elhelyezésre.
veszélyek Nincs, a portfólió bővülése a Google számára természetesnek hat. A robotok úgy érzik, hogy azért ír a hírportál a weboldaladról és a céged tevékenységéről, mert ez érdekes a hírportál olvasóközönsége számára.
eredmény Hosszú távú eredmények, 3-6 hónap alatt kezd el érződni a hatása. A Google nem bünteti, és tervezhetően nőnek a látogatottsági adatok.

megcsinálom magamnak! miért elvetendő ötlet?

Biztosan eszedbe jutott, hogy miért is adnál ki pénzt érte, ha magadnak is meg tudod csinálni?
Azonban az időd = pénz, a linképítésed sosem lesz profi, hatékony és sosem leszel te az első a versenytársak között.

A legtöbb hírportállal nehéz felvenni a kapcsolatot és jellemzően egy/egy cikk kihelyezésének ára igen magas tud lenni. A hírportálok egyéni megkeresés során sokszor annyiért adják a cikkeket, mint amennyit érnek linkek tekintetében.

Gyakorlat nélkül nehéz olyan cikket írni és úgy elhelyezni a linkeket a megírt anyagokban, hogy azok hatásosak legyenek.

Rengeteg energiát és pénzt emészt fel, hogy annyi hírportál oldalára ki lehessen kerülni, amennyire a linkmarketing szolgáltatásunk segítségével lehetőség nyílik.

Linképítés velünk, az ALH Consulting csapatával

Lépésről lépésre megmutatjuk mit csinálunk és hogyan dolgozunk, hogy
megértsd, miért is prémium a szolgáltatás.

Referencia anyagok bekérése
Minden hónapban két szöveges tartalmat dolgozunk át linkmarketing anyagnak maximum 2500 karakterben.
A linkmarketing jellemzően a blog anyagok alapján vagy bármilyen más, az oldalon található szöveges anyag alapján készül.
Linkek
A linkmarketing anyagokba az oldalra mutató linkeket teszünk. Ezek link erőt fognak közvetíteni a weboldaladra, amitől az hitelesebbé válik a Google szemében.
Ellenőrzés
A már linkekkel ellátott anyagokat elküldjük neked ellenőrzésre, így biztosítjuk, hogy a cikkek szakmailag teljesen helytállóak legyenek.
Visszajelzés
Ha mindent rendben találtál, akkor megy tovább a folyamat, ha nem, akkor pedig arra kérünk, hogy jelezd, hogy hol javítsuk az anyagot.
Cikkek kihelyezése
Ha már megfelelőek az anyagok, akkor azokat két külön hírportálnak továbbítjuk, akik kihelyezik őket az oldalukra.
Riport
Hó végén elküldjük neked a két kihelyezett anyag linkjét, illetve egy riportot, ami mutatja, hogy az eddig elvégzett munka milyen hatással volt az oldalra.

gyakori kérdések

Összeszedtük a leggyakoribb kérdéseket, amivel meg szoktatok keresni minket.

Mikor kerülnek ki a cikkek a hírportálok oldalaira?

Jellemzően a hónap második felében/végén. Miért? Mert kell idő ahhoz, hogy az anyag elkészüljön, ellenőrizzük, te is ellenőrizd és a hírportálok kihelyezzék a cikkeket az oldalukra. Ha zökkenőmentes a folyamat, akkor a hónap közepén már ki tud kerülni, de ami biztos: hó végén megkapod tőlünk a kihelyezett anyagok linkjeit, így pontosan fogod tudni, hogy hova kerültek ki a cikkek.

Miért kell 2 referencia anyag?

Azért van szükségünk 2 referencia anyagra, mert 2 linkmarketing anyagot készítünk és két különböző hírportálra kerülnek ki az anyagok. Ahhoz, hogy tudjunk készíteni 2 egymástól eltérő 2500 karakteres cikket, szükség lesz 2 ennél hosszabb, eltérő témájú blogbejegyzésre vagy más szöveges tartalomra.

Honnan származnak a cikkekhez használt képek?

A linkmarketing anyagokhoz a képeket minden esetben az oldaladról fogjuk kiválasztani. Ez lehet a referencia anyaghoz tartozó kép, esetleg egy termékkép vagy bármilyen más, a cikk témájához kapcsolódó kép. Ha nem találunk az oldaladon megfelelő méretű és felbontású képet, akkor ezt jelezzük neked és kérni fogunk tőled képeket.

Miért nem másoljátok egyszerűen ki az oldalamról a cikket és helyeztetitek ki így a hírportál oldalán?

Itt ugyanaz a helyzet, mintha a linkmarketing anyagot véletlenül te is feltöltöd a oldaladra. Duplikációnak fog számítani a Google szemében, így nem lesz olyan értékes a tartalom és az onnan származó link.

Kérhetek kettőnél több cikket?

Egy linkmarketing kampányon belül 2 cikket készítünk el és helyeztetünk ki a hírportálok oldalaira. Ha úgy érzed, hogy ennél több cikket szeretnél, akkor egyeztetés után kérhetsz tőlünk további kampányokat.

Hány link kerül egy linkmarketing anyagba?

Minden anyagba minimum 3 link kerül, illetve jellemzően maximum 6-7. Ez függ attól, hogy milyen a téma, hol lehet az anyagban értékes linket elhelyezni.

Miért nem linkfarmokkal vagy bloghálóuzatokkal dolgoztok?

A linkfarmos és bloghálózatos megoldást a Google évek óta bünteti, így ha a rendszer észreveszi, az oldalad jelentős károkat tud szenvedni, így több kárt okoznánk, mint hasznot. Ez egy tiltott technika, alkalmazása nem javasolt. Mi prémium linképítést vállalunk, ennek keretében pedig olvasott, jó minőségű hírportálokra kerülnek ki a cikkek, ami pozitív hatással lesz az oldalra és nem okoz büntetést.

Miért nem látok rögtön eredményt, miután kikerültek a cikkek?

A linképítés hosszú távú eredményeket hoz, jellemzően 3-6 hónap alatt fog érződni a hatása. Természetesen reagálhat az oldalad gyorsabban vagy lassabban is, ezt nem lehet előre megmondani.

Mikorra fog az oldalam xy kulcsszóra első helyre kerülni ezzel a módszerrel?

A linkmarketing egy összetett folyamat, átlagosan 3-6 hónap után kezd el érződni a hatása és nem egyetlen kulcsszóra fókuszál, hanem az oldalhoz kapcsolódó legszélesebb kulcsszótömegre. Éppen ezért nem lehet megmondani, hogy egy kiválasztott kulcsszó mikor és milyen helyen fog rangosolni. Ez függ a konkurensek mennyiségétől, a kulcsszó hosszától, és a kulcsszóra írt tartalmak minőségétől.

Ezeket a cikkeket a saját oldalunkra kell kihelyezni?

Nem, az elkészült anyagok hírportálok oldalaira kerülnek ki, ha a saját oldaladra is kirakod, akkor duplikációként fog jelentkezni a Google szemében, ami negatív hatással lesz az oldalra.

Miért nem csak az én városomhoz/piaci területemhez kapcsolódó oldalakra kerülnek ki a cikkek?

Minél szélesebb a linkportfóliója egy oldalnak, annál hitelesebb, ezért regionális hírportálokkal dolgozunk, amik stabilan működnek évek óta, az oldalak minősége is megfelelő és elegendő olvasójuk is van.

Eldönthetem én, hogy melyik hírportálokra rakjátok ki a cikkeket?

A cikkek kihelyezése során egy stratégiát követünk, ami az oldal szempontjából a lehető legjobb eredményeket hozza, így ezen módosítani nem érdemes.

REFERENCIÁK

Büszkék vagyunk azokra a cégekre, akik a professzionális megoldást választották.

Referencia - ALH Consulting
Referencia - ALH Consulting
Referencia - ALH Consulting
Referencia - ALH Consulting
Referencia - ALH Consulting
Referencia - ALH Consulting
Referencia - ALH Consulting
Referencia - ALH Consulting

Szeretnél ajánlatot kérni?

Töltsd ki ezt a rövid kérdőívet, és hamarosan jelentkezünk is.